Çka ofrojmë për ju?

Shtëpi

Receive premium pricing from Top Tier financial institutions. Pricing from Top Tier financial institutions.

Lexo më shumë
Biznese të vogla

With Consulting WP you’ll get no re-quotes, no dealer intervention and fair order execution.

Lexo më shumë
Korporata/Institucione

Trade Forex and CFDs with the world’s best trading platforms on your desktop or mobile device.

Lexo më shumë
Nëse shqetësimet tuaja të sigurisë janë lokale apo më gjerë, ne ofrojmë zgjidhje të përshtatura për të gjitha nevojat tuaja në të gjitha situatat emergjente. Në mënyrë që të përmbushim misionin tonë, ne kemi caktuar personel të kualifikuar posaçërisht menaxherial për të mbajtur krah për krah zhvillimet e teknologjisë brenda industrisë së sigurisë fizike.

Shërbimet

Ofrojmë një paketë të gjerë shërbimesh, të cilat mund të mbulojnë cdo kërkesë tuajën në fushën e sigurisë në të gjithë territorin e Republikës së Kosovës.
14523111_313387842381454_5504327964970756832_n

Shërbimet e tubimeve publike

Security Code bën sigurimin e tubimeve të ndryshme, me punëtorë të sigurimit të uniformuar, të pajisur mirë dhe të licencuar.

14711474_305331546520417_3548746294413098592_o

Shërbimet e transportit të parave dhe gjërave me vlerë

Security Code bën transportin e parave të gatshme dhe sendeve me vlerë, me ekipe të specializuara, me automjete të blinduara, me çanta profesionale me ngjyrë dhe me sigurinë më të avancuar, si dhe me përcjellje permanente me GPS, radio dhe video monitorim.

14712635_305325776520994_5117944725254673112_o

Shërbimet e sigurimit themelor - Me roje fizike

Shoqëria e Sigurisë Fizike dhe Sigurisë “Security Code” ka një përvojë 12 vjeçare në fushën e sigurisë fizike duke vendosur standarde të reja në këtë shërbim, me profesionalizëm dhe cilësi në shërbimin e ofruar.

Security Code

Shërbimet e vëzhgimit elektronik të pronës dhe sistemit të alarmeve

Kompania jonë ofron  Shërbimet të Vëzhgimit Elektronik të Pronës përmes sistemeve më të reja me anë të alarmeve dhe kamerave duke marrë përsipër të instalojë, të verë në funksionim dhe të përdorë këto mjete, për ruajten e objekteve.

TË THËRRASIM NE

Na dërgoni një email dhe ne do të ju marrim në kontakt së shpejti, ose ju therasim në telefon nga ora 08:00 deri 17:00 nga e hënë deri të premten, ne do të jemi të kënaqur nëse na kontaktoni